Hledat

Drobečková navigace

Zápis do 1. třídy > Škola > Aktuality > Aktuální informace k organizaci školního roku a k plánovaným aktivitám

Aktuální informace k organizaci školního roku a k plánovaným aktivitám



Vážení rodiče,

předkládám aktuální informace k organizaci školního roku a k plánovaným aktivitám: 

  1. Lyžařský výcvik je pro tento školní rok zrušen. Nemáme jistotu, jak dlouho bude probíhat distanční výuka a zda se ještě během školního roku nezopakuje současná situace. Není možné v této nejisté době zajišťovat ubytování a navíc bude každý den, který děti stráví ve škole běžnou výukou, podle našeho názoru dobrý.

 

  1. Konzultační odpoledne, které mělo proběhnout 12. 11. 2020, bude přesunuto na pozdější termín. Uskuteční se až po nástupu žáků do prezenční formy výuky. O termínu budete informováni prostřednictvím kalendáře na webu školy a dále informací v žákovské knížce. Pokud je potřeba řešit neodkladné záležitosti, kontaktují kolegové (především třídní učitelé) rodiče individuálně. Rodiče mají také možnost individuální konzultace (ideálně distanční formou), a to na základě předchozí domluvy s jednotlivými pedagogy (k domluvě konzultace můžete využít kromě telefonu také mailové adresy pedagogů, které jsou na stránkách školy.)

 

  1. Školní ples, který byl avizován na začátku školního roku, zatím není zrušen. Vstupenky nyní nejsou vzhledem k nejistotě doby v prodeji. Pokud bude jeho realizace v naplánovaném termínu 5. 2. 2020 možná, budeme včas zájemce informovat o prodeji vstupenek. Doufáme, že o tuto společnou akci nepřijedeme.

 

     Na závěr děkuji všem rodičům za spolupráci na distančním vzdělávání žáků. Bez vaší pomoci by naše snaha byla marná. Velmi si ceníme toho, že se snažíte dětem vytvořit takové podmínky, ve kterých je možný tento způsob vzdělávání.  Stane se, že občas něco selže, ale velmi rychle dochází k nápravám i díky dobré komunikaci třídních učitelů s vámi, rodiči našich žáků. Pevně věříme, že se s našimi žáky uvidíme v co nejkratší době, protože se i přes velkou snahu obou stran distanční výuka té prezenční v mnoha směrech nevyrovná. Myslím ale, že v oblasti informatiky udělali všichni velký pokrok.

 Mgr. Lada Morávková, ředitelka školy