Hledat

Drobečková navigace

Zápis do 1. třídy > Škola > Aktuality > Organizace výuky od 4. 1. 2021

Organizace výuky od 4. 1. 2021



Datum konání:
4.1.2021

Vážení rodiče,

na základě USNESENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY ze dne 23. prosince 2020 č. 1377 o přijetí krizového opatření bude probíhat výuka na základních školách od 4. 1. 2021 nejméně do 10. 1. 2021 distanční formou. Zkontrolujete prosím včas funkčnost připojení na TEAMS. V případě, že budete mít potíže s přihlášením, dejte informaci TU, abychom mohli zajistit náhradní vstupní údaje.

Výjimku z tohoto režimu mají žáci 1. a 2. ročníku. Ti se budou vzdělávat prezenčně podle běžných rozvrhů a mohou v normálním režimu pobývat ve školní družině. Ranní družina je opět v hlavní budově školy, po ukončení vyučování přecházejí děti do družinových oddělení v budově školní družiny.

Všichni žáci, kteří jsou na distanční výuce – tedy od 3. ročníku výš – mají automaticky odhlášené obědy. Pokud byste měli zájem o odběr dotovaných obědů pro své děti, což je možné, je nutné je přihlásit u vedoucí školní jídelny – paní Růžičková. Obědy děti mohou odebírat do stravných nádob označených jménem, které je nutné dopravit do jídelny den předem.

Pro žáky, kteří nejsou připojeni k online hodinám, jsou povinné individuální konzultace. Informaci, kdy individuální konzultace proběhne, předají rodičům třídní učitelé.                                                                           

Další informace dostanete prostřednictvím webových stránek, vývěsky ve škole na vstupních dveřích a informací rozeslanou TU na Vámi zadané mailové adresy ve chvíli, kdy i školy bude mít oficiální zprávu o nějaké změně.

29. 12. 2021

Za ZŠ Dašice Mgr. Lada Morávková

rozvrhy_online_hodin_od_4._1._2021.pdf